Site icon Cihad Sümbül

İnstagram Arşiv Nerede – İnstagram Arşiv Kalktı mı? 2024

instagram arşiv nerede

İnstagram arşiv nerede ve neden görünmüyor? İnstagram içeriklerinizi silmeden gizlemeye yarayan arşiv kalktı mı?

Hep birlikte bu soruya yanıt arayalım. Öyleyse yazımızın devamını okuyama devam edin.

İster eski hikayeleri görüntüleyin, ister bir gönderiyi arşivden çıkarın , istediğiniz zaman Instagram arşivinize erişmek çok kolay.

Instagram, artık takipçilerin profilinizde görmesini istemediğiniz ancak silmek de istemediğiniz fotoğrafları arşivlemenize olanak tanır. Gönderileri arşivden çıkarmak için arşivinizi görüntüleyebilir veya eski Instagram hikayelerine göz atabilirsiniz.

İnstagram gönderileri silmeden gizleme için tıklayın.

Instagram Arşiv Gözükmüyor

Arşivinize erişmek için Instagram profilinize gidin ve sağ üst köşedeki üç çubuğa dokunun. Ayrıca arşivinizdeki bir dizi eski gönderi veya hikayeden öne çıkan bir hikaye oluşturabilirsiniz.

Instagram arşivinize nasıl ulaşacağınız aşağıda açıklanmıştır.

İnstagram arşive nasıl girilir?

  1. En alttaki en sağdaki seçeneğe dokunarak uygulamada Instagram profilinize gidin.
  2. Sağ üst köşedeki üç çubuğa dokunun.
  3. Saat simgesinin yanındaki “Arşivle”ye dokunun.
  4. Bu sizi Arşivinize getirecektir. Hikayenizde yayınladığınız fotoğraf ve videolara otomatik olarak ayarlanır. Menüyü gizlediğiniz gönderileri gösterecek şekilde değiştirmek için üstteki
  5. “Arşivle” etiketine dokunun ve “Gönderiler”i seçin.
  6. Bir gönderiye dokunarak, ekranın sağ üst köşesindeki üç noktaya dokunarak ve “Profilde Göster”e dokunarak bu ızgaradaki bir gönderiyi kolayca arşivden çıkarabilirsiniz.
  7. İki seçenekli bir açılır pencere açmak için sağ üst köşedeki üç noktaya dokunun: “Ayarlar” ve “Vurgu Oluştur”. Arşivlenmiş hikayelerinizden bazılarıyla yeni bir vurgu oluşturmak istiyorsanız ikinci seçeneğe dokunun. Fotoğrafların otomatik olarak arşivlendiğinden emin olmak gibi Öykü Kontrollerinizi kontrol etmek için “Ayarlar”a dokunun.

Pc de Instagram arşiv nerede?

Yukarıda belirttiğimiz 7 adımı takip ederek pc de instagram arşivinin nerede olduğunu görebilirsiniz. Ek bir ayar veya tuş yoktur. Oldukça basittir. Böylece sorununuz ortadan kalkmış oldu. “Instagram arşivlenen fotoğraflar silindi” sorunu ise farklı bir konudur. Bu konuda da yakında yeni bir içerik oluşturacağım.

İnstagram arşiv kalktı mı?

Instagram arşivi, sosyal medyanın geçici bir kısmını ortadan kaldıran güzel bir fikir. Yavaş yavaş çevrimiçi yaşamın geçici doğasına uyum sağlarken, daha uzun vadeli tutmaya değer bazı şeyler var. O anıları yakın tutmazsan en azından Instagram’da tutabilirsin.

Sosyal medya konusunda bilgili işletmeler için bu, gönderileri ve medyayı birden çok kez veya yıllık veya düzenli olarak tekrarlanan mevsimlik teklifler için kullanmanın bir yoludur. Arşivleyip ince ayar yapıp tekrar herkese açık hale getirebiliyorsanız neden her yıl bir Noel teklifi oluşturasınız ki?

Instagram arşiv seçeneğini beğendiniz mi? Kullandın mı? Bize aşağıdaki deneyiminizden bahsedin!

Instagram Hikaye Arşivi Gözükmüyor Nasıl Düzeltilir?

Instagram Hikaye Arşivi görüntülenmiyorsa, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsiniz:

  1. Instagram uygulamasını açın ve profil ekranınıza gidin.
  2. Profil ekranında sağ üst köşede bulunan hamburger simgesine dokunun.
  3. Açılan menüden “Arşivle” seçeneğine dokunun. Bu adım, eski Hikayelerinizi bulunduğu arşive erişmenizi sağlar.
  4. Hikaye Arşivi ekranına girdikten sonra, buradan istediğiniz Hikayeyi seçebilir, yeniden paylaşabilir, vurgulayabilir veya başka etkileşimlerde bulunabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek Instagram Hikaye Arşivi sorununu düzeltebilir ve eski Hikayelerinize erişim sağlayabilirsiniz. Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, Instagram uygulamanızı güncellediğinizden emin olun veya Instagram destek ekibiyle iletişime geçerek daha fazla yardım alabilirsiniz.

Exit mobile version