Site icon Cihad Sümbül

İnstagram kendi kendine çıkış yapıyor?-(Sorun ÇÖZÜLDÜ) 2024

İnstagram çıkış Yaptın sorunu

Instagram’ım neden sürekli kendi kendine çıkış yapıyor? Bu bir Instagram hatası mı yoksa yaptığım bir şey mi? Nedir ve nasıl düzeltilebilir?

Instagram sunucuları, birkaç yılda bir kullanıcıları için çeşitli şekillerde sorunlara neden oluyor, yani sadece siz değilsiniz. Ve sunucu sorunlarının ortadan kalkması zaman alır. Ancak her şeyin sizin tarafınızda iyi olduğundan emin olmak için yapabileceğiniz birkaç şey var. Bakalım ne olduklarını ve ‘Instagram’ım sürekli oturumumu kapatıyor’ hatasını nasıl düzelteceğiz.

İnstagram neden kendi kendine çıkış yapıyor?

1. Tekrarlayan Instagram hesabım kendi kendine çıkış yapıyor sorunu çeşitli nedenlerle gerçekleşebilir.

Bug buna neden olur mu? Büyük ihtimalle!

Instagram’da bir aksaklıkla karşılaştığımızda ilk suçladığımız şey olan Instagram hataları, bunun ilk nedenidir. Yeni veya kusurlu bir şey yapmadan da olabilir.

2. İkinci olası sebep, Instagram’da birden fazla hesabınızın olması. Birden fazla parolaya sahip birden fazla hesabınız olduğunda ve birinden diğerine geçmeye devam ettiğinizde Instagram oturumunuzu kapatır! Neden tam olarak? Bilmiyoruz. Belki de bir noktada Instagram sizi karıştırır ve tekrar tekrar oturumunuzu kapatır!

3. Instagram’ın oturumunuzu kapatmasının üçüncü nedeni, Instagram’da şüpheli bir şey yapmış olmanızdır! Farklı IP üzerinden oturum açmaya devam ederseniz, Instagram birisinin hesabınıza girmeye çalıştığını varsayar ve bu nedenle sizi oturum açma sayfasına göndermeye devam eder.

4. Instagram oturumunuzu kapatmanızın son nedeni, Instagram hesabınızı büyütmek için bot kullanmanızdır. Instagram botları takdir etmez. Dolayısıyla, hesabınızda bot kullanıyorsanız, insan olduğunuzu doğrulamak için sizi oturum açma sayfasına gönderir.

İnstagram çıkış yaptın lütfen yeniden giriş yap hatası

İnstagram kendi kendine çıkış yapma hatası uzun süredir, ara ara karşımıza çıkan bir sorundur. Yani yeni bir problem olmadığı halde, instagram buna net bir çözümü hala üretmedi. Sebebini yukarıda sizlere 4 madde olarak anlattım. Peki ama nasıl çözeriz. Şimdi yazının devamın bu hatanın çözümünü öğreneceksiniz.

İnstagram çıkış yaptın sorunu çözümü: Nasıl düzeltilir?

Sürekli Instagram çıkışını düzeltmek için yapabileceğiniz işlemler var.

1.Hem E-posta Hem Telefonla Tüm Hesaplarınızı Doğrulayın

Hesabınızı doğrulamak için profilinize > Ayarlar > Hesap > Doğrulama İste‘ye gitmelisiniz.

Burada başvuru formunu doldurmanız ve ardından Gönder’e dokunmanız gerekir .

Hesabınızı doğrulamayı kabul edebilirler veya etmeyebilirler.

2.Tüm Hesaplarınızı PC’de Yönetin

Instagram önbelleğini temizlemek sorunu yalnızca geçici olarak çözebilir. Bu nedenle, ikiden fazla hesabınız varsa, birini cep telefonunuzda tutun ve geri kalanını PC’nizde yönetin.

Instagram’a giriş yapıyorum çıkıyor sorunu devam ederse

Instagram’da bir hesaptan ani çıkış yapmak gerçekten sinir bozucu ama umarım bu konuyu araştırdık ve sorunları çözebilecek bazı yollar bulduk.

İlk çözüm, diğer hesapları giriş sayfalarınızdan kaldırmak ve tekrar hesap eklemektir. İkincisi ise burada anlatacağım cep telefonunuzdan önbelleği temizlemelisiniz.

# iOS kullanıcıları için:

Ayar > iPhone depolama alanına gidin

Ve uygulamalara gidin, Instagram’ı bulun ve üzerine dokunun; iki düğme göreceksiniz. Birincisi, boşaltma Uygulamasıdır ve Uygulamayı silin. Nakit temizlemek için Boşaltma Uygulaması’na dokunun . Nakit temizlemek, verilerinizi ve belgelerinizi etkilemez ve yalnızca uygulamalarınızdaki fazladan dosyaları kaldırır. Boşaltma uygulamalarına dokunarak; uygulama cihazınıza yeniden yüklenecektir.

# Android kullanıcıları için:

Süreç neredeyse aynı. Bu talimatı izleyin:
Uygulamalar > Instagram > Depolama > Önbelleği Temizle’ye gidin

Bahsettiğim gibi, Instagram şifrenizi başka bir cihazdan değiştirmek, hesabınızdan çıkış yapmanıza neden olabilir. Eğer böyle hissediyorsanız, giriş sayfasındaki şifremi unuttum bölümüne gitmenizi ve Instagram’ın sizden istediği bilgiler üzerinden şifrenizi sıfırlamayı denemenizi önemle tavsiye ederiz. Yukarıdaki tüm ipuçları size yardımcı olmadıysa, sorunu bildirmek için Instagram desteğine başvurmalısınız.

Son Çözüm

Son tavsiye, Instagram’ı kullanırken ayarlarınızı ve gizliliğinizi kontrol etmenizin daha iyi olduğudur. Telefonunuzda sıkı bir gizlilik ayarlarsanız, özellikle diğer cihazlardan giriş yaparken uygulamaya giriş yapmakla ilgili daha fazla sorun yaşayabilirsiniz. Telefonunuzu ve Facebook sayfanızı Instagram hesabınıza bağlamanın sizin için daha iyi olduğunu unutmayın. Tüm bunlar, oturum açma sorununuz olduğunda hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olur.

Son bir kaç madde halinde ek yapayım:

  1. TELEFONU YENİDEN BAŞLATIN
  2. VERİ DEĞİŞTİR
  3. VPN’Yİ DEVRE DIŞI BIRAKIN
  4. INSTAGRAM UYGULAMASINI GÜNCELLEYİN
  5. ANDROİD VE İOS’TA ÖNBELLEĞİ TEMİZLE
  6. FARKLI HESAP KULLANARAK INSTAGRAM’I KURUN
  7. NUMARANIZLA GİRİŞ YAPIN
  8. ÜÇÜNCÜ TARAF UYGULAMALARI KALDIRIN
  9. ŞİFREYİ DEĞİŞTİR
  10. İPHONE’U SIFIRLA

Bu 10 maddeden sonuncuyu en son ihtimal olarak düşünebilirsiniz.

Exit mobile version