Site icon Cihad Sümbül

İnstagram Profil Fotoğrafı Büyütme

instagram pp büyütme insta profil resmi

Hem İnstagram uygulaması hem de web sitesi, takip etseniz de etmeseniz de İnstagram profil resmini büyütmenize izin vermiyor. Ve bazen bu can sıkıcı olabiliyor, örneğin, İnstagram’da aynı ada ve aynı kullanıcı adlarına sahip birkaç kişi tanıyorum, bu da hesap gizliyse onları ayırt etmenin zor olduğu anlamına geliyor.

İnstagram PP Büyütme

Instagram pp büyütme HD olarak yapılabilir. Çoğu kullanıcı akıllı telefonlarında İnstagram’a göz atıyor ve bir profil resmiyle karşılaşırsanız, bir daire içinde tıklanamayan veya yakınlaştırılamayan 50*50 piksellik küçük bir resimdir. Ancak resim yine de tam çözünürlükte yüklenir, İnstagram’ın API, görüntüyü basit bir komutla almak için kullanılabilir. Endişelenmeyin, bunu bizim için yapan çok sayıda uygulama olduğu için kodla uğraşmıyoruz. Android, iOS ve Web’de profil resimlerine bakmak için kullanabileceğiniz üç yöntemim var.

Instagram profil büyütme kaliteli şekilde nasıl yaparsınız anlatalım. Instagram profil resmi indir işlemide aynı şekildedir.

Hadi başlayalım.

1. İnstagram PP Bilgisayarda Büyütme

İnstagram mobil cihazlar için yapılmıştır ancak yine de herhangi bir masaüstü tarayıcısından erişebilirsiniz. Bir hesabın profil resmine bakmak isterseniz, kesinlikle burada da yapabilirsiniz. Öğeleri incelemeyi önermeyeceğim çünkü size yalnızca 150 piksel genişliğinde zaten sıkıştırılmış görüntüyü gösterebilir. Bunun yerine, İnstagram API’sini kullanarak bir HD görüntü alabilen İnstadp.com web sitesini kullanacağız. Web sitesi hem web’de hem de mobilde çalışıyor ki bu harika. Instagram profil resmi görme ile artık işlem tamam..

İnstagram’da bir kullanıcının profil resmini aramak için bilgisayarınızdaki bir web tarayıcısında İnstadp.com’a gidin. Web sitesi yüklendikten sonra İnstagram kullanıcı adlarını girin ve enter tuşuna basın, ilgili tüm kullanıcı hesaplarını açacaktır. İstediğiniz profile tıklayın ve Profil resmini yüksek çözünürlüklü olarak görmelisiniz.

Artık PC’de olduğunuza göre, masaüstünüzden gönderileri planlayabilir ve analizleri kolayca görüntüleyebilirsiniz.

2. InstaProfile ile Instagram PP(Profil Resmi) Nasıl Büyütülür?

Uygulamanın hem Android hem de iOS için mevcut olması iyi bir şey, uygulamayı telefonunuza indirmek için Play Store ve App Store‘a gitmeniz yeterli . Uygulamayı yükledikten sonra uygulamayı çalıştırmak için uygulama simgesine dokunun.

Uygulamanın çok fazla seçeneği olmadığını göreceksiniz, sadece kullanıcı adını yazabileceğiniz ve profil resimlerine bakabileceğiniz bir metin kutusu gösteriyor. Bir profile bakmak için metin kutusuna kullanıcı adını girin ve enter tuşuna basın. Az önce girdiğiniz kullanıcı adına benzer tüm olası sonuçları bulacaksınız. Aradığınıza dokunun.

Artık HD profil resmini görebilir ve kim olduklarını açıkça görebilirsiniz. İsterseniz, indirme düğmesine dokunarak profil resmini bile indirebilirsiniz. Bir profili aradıktan sonra, uygulamada tek dokunuşla silebileceğiniz arama geçmişiniz olarak görünür. Geçmişi silmek için ekranın altındaki Tümünü Sil düğmesine dokunmanız yeterlidir.

Uygulama karanlık modda açılmazsa, seçeneği ayarlardan etkinleştirebilirsiniz. Instaprofile > Ayarlar > ‘Gece Modu’nu Aç/Kapat‘ı açın.

Qeek ile İnstagram PP Büyütme Nasıl Yapılır?

Qeek, İnstagram profil fotoğrafını Andriod ve iOS’ta büyütmek için benzer bir başka uygulamadır. Tıpkı İnstaprofile gibi çalışır ve kullanıcı adına göre bir profile bakabilir ve yüksek kaliteli bir Profil resmi alabilirsiniz.

Uygulamayı sırasıyla Play Store veya App Store’dan Android veya iOS cihazınıza yükleyin . Uygulamayı açın ve üstteki metin kutusuna kullanıcı adını yazın . Uygulama profili yükler ve Profil Resmini görüntülemek için Tam Ekran düğmesine dokunabilirsiniz. Profil Resimlerini HD olarak görüntülemek için, tek seferlik 1,99$‘lık bir uygulama içi satın alma satın almanız gerekir.

İnstagram Profil Resmini Büyütme

Bu, rastgele sizi takip etmeye başlayabilecek yabancıların profil resimlerini görmenin bir yoludur. Onlara her zaman kim olduklarını sorabilirsiniz, ancak sadece DP’lerine bakmak çok daha uygundur. Profil resmini almak için Play Store veya App Store’da bulunan herhangi bir uygulamayı kullanabilirsiniz. Instaprofile, yalnızca Instagram’ın kendi API’si yardımıyla kullanıcıların profil resimlerini çekebilir. Bu yöntem hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin veya Twitter’da bize ulaşın. Gitmeden önce, Instagram hikayelerini anonim olarak görüntülemek, iPhone kullanıcıları için, iPhone’da İnstagram Profil Resmi Büyütme yöntemini anlattığımız yazıya bakabilrisiniz.

Instagram pp Büyütme izuum

Yukarıda ki işlemler yeterli gelmez ise “Instagram pp Büyütme izuum” işlemini de kullanabilirsiniz. Bu bir websitesi ile yapılır. İnstagram profil fotoğrafı büyütme programsız olarak yapmak isterseniz bu işlem işinize yarar. Google2a izuum yazmanız yeterlidir.

 

Exit mobile version