Site icon Cihad Sümbül

İnstagram Taslaklar Nerede Bulunur?

Taslaklarınızın İnstagram'da nerede olduğunu bilmek mi istiyorsunuz?

Taslaklarınızın İnstagram’da nerede olduğunu bilmek mi istiyorsunuz?

Göndermek veya silmek için İnstagram taslaklarını nerede bulacağınızı öğrenmek için bu faydalı kılavuzu okuyun.

İnstagram 2011 yılında basit bir fotoğraf paylaşım sitesi olarak başladı ve şu anda her gün 1 milyardan fazla kişi tarafından kullanılıyor. Temel özelliği hala fotoğraf paylaşmak olsa da, İnstagram’da özellik olarak eklenen çok şey var.

Pek çok kişi tarafından pek bilinmeyen böyle bir özellik, fotoğrafları veya videoları daha sonra yayınlamak üzere kaydedebileceğiniz anlamına gelen ‘Taslaklar‘ özelliğidir.

İnstagram Taslakları nerede bulunur?

İnstagram taslaklarımın nerede olduğunu merak ediyorsanız, işte cevap.

Taslak gönderiye erişmek oldukça zordur, sizi daha sonra kaydettiğiniz taslak fotoğraflara götürecek görünür bir düğme bulamayacaksınız. İşte İnstagram kaydetme taslaklarını nasıl bulacağınız.

Artı simgesine (+) dokunduğunuzda, bu, İnstagram’da yeni bir fotoğraf veya video yayınlamak içindir. Artı düğmesine dokunmak, galeriden tek dokunuşla seçilebilen fotoğrafları otomatik olarak gösterecektir.

Kaydedilen İnstagram taslaklarının üstte görünebilmesi için şimdi biraz aşağı kaydırmanız gerekiyor, aynı alanda sağ üstte yönet seçeneğini de bulacaksınız.

Fotoğrafı, daha önce yaptıysanız, başlığın ve hashtag’in zaten yazıldığı gönderi düzenleyicide açacak olan kaydedilmiş gönderilerden herhangi birine dokunabilirsiniz.

Şimdi tek yapmanız gereken, fotoğrafı göndermek için sağ üst taraftaki paylaş düğmesine dokunmak.

Ve bunu ne zaman yapacaksanız, sizi o kadar mutlu edecek ki, Instagram’da her paylaşım yaptığınızda doğru başlığı düşünmek ve daha fazla hashtag eklemek için zaman harcamanıza gerek kalmayacak.

İnstagram Taslakları Nasıl Silinir?

İnstagram’da bir taslağı nasıl sileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, işte taslakları nasıl silebileceğiniz.

İnstagram taslağına eriştiğinizde, sağ üst tarafta görünecek olan ‘Düzenle‘ seçeneğinin üzerine gelin.

Ardından İnstagram taslaklar alanından silmek istediğiniz tüm taslakları seçebileceksiniz. Fotoğrafları ve videoları seçmeyi tamamladığınızda, bitti‘ye dokunun ve İnstagram taslakları kaybolacaktır.

Exit mobile version