Site icon Cihad Sümbül

iPhone’a Spotify widget’ı nasıl eklenir?

iphone spotify widget ekleme

iPhone ana ekranınıza widget ekleme seçeneğini eklediğinden beri , birçok uygulama bu işlevi sunuyor. Müzik severler, dinlediğiniz her şeye hızlı erişim için iPhone’unuza bir Spotify widget’ı ekleyebileceğinizi bilmekten memnun olacaktır.

İphone Ana Ekrana Spotify Ekleme

Spotify uygulamasını en son kullandığınızda çalmakta olan şeyi gösteren küçük bir pencere öğesi veya en son çaldığınız sanatçıların, çalma listelerinin, albümlerin veya podcast’lerin en fazla beşinin kapaklarını gösteren biraz daha büyük bir pencere öğesi arasında seçim yapabilirsiniz. Sadece bir kapağa dokunun ve anında onu dinlemeye geri dönün. Kulağa heyecan verici geliyor mu? İOS 15 ve 14 çalıştıran iPhone’da Spotify widget‘ını nasıl edineceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Spotify iPhone widget’ı Ana ekranınıza nasıl eklenir?

Artık en son çaldığınız parçaları bir bakışta görebilir ve hızlı erişim için bunlara dokunabilirsiniz. Oldukça kullanışlı, değil mi?

Bu, iOS 14 ve sonraki sürümlerde Spotify widget’ının iPhone Ana ekranınızda nasıl görüneceğini kapsar. Bilmek istediğiniz başka bir şey varsa, aşağıdaki yorumlarda benimle paylaşın.

Exit mobile version