Site icon Cihad Sümbül

Mersin SEO Hizmeti

Mersin SEO hizmeti veren bir Seo Uzmanı arıyorsanız, gözlerinizi kamaştırmaya başlamış olabilirsiniz. Görünüşe göre popüler bir hizmet! Mersin SEO Danışmanlığı, tek kişilik gruplar ve aradaki her şey var.

Mersin Seo Danışmanı

Mersin Seo Danışmanı olarak size sormak istediğim soru şu;

Bir SEO ajansından beklentiniz olan şey nedir?

Benim görüşüm, akıllı işletmelerin birçok şeyi yerine getirebilecek ortaklarla çalışıp iş yaptığı yönünde. SEO hizmetleri sunarken (ve onlarla gurur duyuyoruz), aynı zamanda tam bir dijital pazarlama hizmeti de sunuyoruz. Bildiğiniz gibi, konu pazarlama ve aslında iş olduğunda, silo yaklaşımı nadiren işe yarar. Bu nedenle, sosyal medya pazarlama uzmanları olarak başladık, ancak kısa sürede çeşitlendik ve müşterilerimize daha fazlasını vermek için PPC ve SEO stratejisindeki en iyi uzmanlarla çalıştık.

Günümüzde SEO tamamen web sitenizle ilgili değildir ve kesinlikle tek başına anahtar kelimelerle ilgili değildir. Güçlü bir sosyal stratejiye ve otorite olduğunuzu gösteren sinyallere ihtiyacınız olacak – yani bağlantılar, güven ve itibar kazanmak için zamana ihtiyacınız var.

SEO’ya neden ihtiyacım var?

Mersin Seo Hizmeti almaya neden ihtiyacım olsun?

Kısacası, Google tarafından tanınmak istiyorsunuz. Muhtemelen, rekabette bir avantaj veya daha fazla satış fırsatı da istiyorsunuz. Doğru yapılan SEO, sosyal, tıklama başına ödeme ve organik pazarlama ve reklamcılık için ödeme yapmak için mükemmel bir ortaktır – uyurken para kazanmanıza yardımcı olur.

Arama motoru sıralamalarını iyileştirmek için sizinle birlikte çalıştığımızda, yalnızca iş ihtiyaçlarınızı karşılamak için çalışıyoruz. Bu, ısrarlı optimizasyon çabalarımızla zorlamaya devam ederken, satış fırsatlarını doğrudan ön kapınıza teslim ettiğiniz için web sitenizin sıralamada yükselmeye başlayacağı anlamına gelir.

Mersin SEO – Local SEO Çalışması

Mersin Yerel SEO, işletmenizin Google’daki yerel arama sonuçlarında daha görünür olmasına yardımcı olan bir arama motoru optimizasyonu (SEO) stratejisidir. Fiziksel bir konumu olan veya coğrafi bir alana hizmet veren herhangi bir işletme, yerel SEO’dan yararlanabilir.

Yerel SEO nasıl çalışır?

Üst düzey bir Yerel SEO‘da “normal” Google araması gibi çalışır. Bir kişi bir arama yaptığında, Google o kişinin sorgusu için en iyi sonuçları sağlamak için dizinini tarar. Yerel SEO’yu benzersiz kılan, Google’ın yerel arama sonuçlarını sıralamak için farklı bir sıralama faktörleri kümesi kullanmasıdır.

Yerel SEO’ya kimin ihtiyacı var?

Yerel arama, küçük işletmeler için güçlüdür: Her beş tüketiciden dördü yerel bilgileri bulmak için aramayı kullanır; bu, işletmeniz yerel arama için optimize edilmemişse, potansiyel müşterilerinizin % 80’ini kaçırıyor olabileceğiniz anlamına gelir. Kısacası, işletmenizin alakalı kalmasını istiyorsanız yerel SEO çok önemlidir.

Arama motorları nasıl gelişti?

İnternetin ilk günlerinde, nispeten az sayıda web sitesi vardı, bu nedenle web’de gezinmek kolaydı. Ancak internet genişlemeye başladığında, kullanıcıların aradıkları siteleri daha kolay bulmalarını sağlamak için arama motorları oluşturuldu.

Bir arama motoruna bir kelime öbeği yazdıysanız, bu kelime öbeği, arama ifadenizdeki anahtar kelimeleri içeren web siteleriyle eşleştirilir. Google aynı yaklaşımı kullandı, ancak hangi web sitelerine güvenildiğinin ve otoriteye sahip olduğunun bir göstergesi olarak siteler arasındaki bağlantıları kullanan ilk arama motoru olduğunda hızla diğer arama motorlarına hakim oldu .

 

Mersin Seo Hizmeti Almak için Bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Exit mobile version