Site icon Cihad Sümbül

Paribu’dan Binance’ye Coin Transferi Nasıl Yapılır?

Paribu’dan Binance’ye Coin Transferi Nasıl Yapılır ?

Paribudan Binanceye transfer nasıl yapılır?

Eğer borsalar arasında coin aktarmak istiyorsanız bu yazı sizin için. Paribudan Binanceye para aktarma işlemleri de aynı şekilde yapılmaktadır.

Coin’leri bir borsadan diğerine taşımanın birçok nedeni vardır. Kriptolarını paraya çevirmek bölgesel değişim olabilir. Sadece o borsada listelenen favori altcoinlerini satın almak olabilir. Veya en sevdikleri ticaret borsası olabilir.

Nedeni ne olursa olsun. Coin’lerinizi Paribu’dan Binance’ye göndermeden önce, her işlemle ilgili üç şeyin olduğunu unutmamalısınız: Para çekme ücreti, ağ ücreti ve işlem süresi.

Paribu Binance Transfer Ücreti

Paribu Binance coin transfer ederken, her borsada olduğu gibi bir transfer ücreti alınır.
Transfer ücreti aktarmak istediğiniz kripto para birimine göre değişiklik gösterecektir. Bu yüzden size net bir miktar vermemiz hata olur. Fakat şunu bilmelisiniz. Mutlaka bir transfer komisyonu alınacaktır.

Paribu’dan Binance’ye para aktarma ve coin transferi sırasında, bilinen coinlerde genellikle ücret ödenmez. Bunun sebebi sizin yerinize komisyonu Paribu’nun ödemesidir.

Paribudan Binanceye Transfer Nasıl Yapılır?

Sadece Bitcoin değil, herhangi bir kripto para birimini transfer etmek için tek ihtiyacınız olan hedef cüzdan adresidir (para yatırma adresi). Paranızı hangi borsaya transfer etmek isterseniz isteyin; değişim size alıcı adresi sağlayacaktır.

1.Binance’de yapacağınız işlemler:

2.Paribu’da yapılacak işlemler:

Paribu’dan Binance’ye Coin Aktarma Dikkat Edilmesi Gerekenler

Exit mobile version