Site icon Cihad Sümbül

Tiktok Eski Telefon Numarası Değiştirme (Eski Numara İptal Edilse Bile) 2024

Tiktok Numara Değiştirme

Tiktok telefon numarası değiştirme işlemi yapmak istiyorsunuz ama Tiktok eski telefon numaranız iptal mi oldu? Bu yazıyı sonuna kadar okuyup verdiğim yöntemi kullanırsanız, eski numaranız iptal olsa bile telefon değişikliği yapabilirsiniz.

Eski Numaram İptal Oldu Tiktok Telefon Numaramı Değiştiremiyorum

Tiktok’ta kayıtlı numaram iptal oldu yeni numarayı eklemek istediğim zaman, “eski numaraya doğrulama kodu gönderiyor.” Problemimiz tam olarak bu mu?

Eğer öyle ise adım adım sizlerle sorunu nasıl düzeltebileceğinizi göstereceğim.

Tek yöntem var. Onu da ingilizce olarak yapmamız gerekiyor. İngilizce bilmenize gerek yok. Google Çeviri ile yapacağınız işlemler yeterli olacaktır.

Tiktok Numaram İptal Oldu Nasıl Değiştirebilirim?

Lütfen içeriğimi yararlı bulduysanız yorum yazarak bana destek olun.

Size kısaca sadece Google Çeviri ile hazırladığım ingilizce bir yazı bırakıyorum. Aynısını yazarsanız dönüş alacaksınız.

 

My old phone number has been canceled. I cannot update my account information. So I can’t add my new phone number. Please help. Thanks.

Bunu yazdık. Şimdi gönderin ve cevap gelmesini bekleyin. Ortalama 24 saat içerisinde sizden, bilgilerinizi doğrulamak için bir kaç bilgi isteyecekler.

İsteyecekleri bilgileri de buraya ekliyorum.

Size cevap olarak yukarıda ki gibi bir mesaj gelecek. Hatta birebir aynısı gelecektir.

Nasıl doldurmanız gerektiğini açıklayacağım.

Tiktok Eski Telefon Numarası Değiştirme Formu

Tiktok hesabınızda iptal olan telefon numarası nasıl değiştirilir kısaca bahsettim. Şimdi sizden istenen bilgileri nasıl doldurmanız gerektiğini anlatacağım. Bilgiler doğru olmaz ise sonuç alamazsınız.

İstenen bilgiler

Username : @kullaniciadi < Şuan kullandığınız kullanıcı adını yazın. Başında @ işareti olsun.

Sign-up date (month/year) : 10/2021 gibi hesabınızı ne zaman açtığınızı söylemeniz gerekiyor. Ay ve yıl olarak istenmektedir.

Recent login location (city and country) : Mersin/Turkey < Çoğunlukla hangi şehir ve ülkede oturum açıyorsunuz onu yazın.

Registered device (phone model) : iPhone 11 pro max < Hesabı hangi model telefon ile OLUŞTURDUNUZ. Dikkat oturum açtığınız cihazı değil, ilk kayıt olduğunuz telefon modelini istiyor.

Bound/Old phone number : Hesabınızda kayıtlı görünen numarayı yazın.

Tüm bilgileri iyice düşünüp araştırıp öyle gönderin. Doğru bilgileri gönderirseniz artık telefon numaranızı değiştirebilirsiniz.

Eski Telefon Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

E-devlet girişi yapıyorsunuz.

Ardından hangi operatörü isterseniz onu tıklayın. O operatöre kayıtlı olan geçmiş hatları görebilirsiniz.

Diğer sorularınız içinde yakında bilgi eklenecek.

Sık sık aldığımız yorumlara istinaden; 

Eğer size sürekli aynı şekilde geri dönüş yapılıyorsa bir bilgide hata olma olasılığı yüksektir. İngilizce olarak (Google Çeviriyi kullanabilirsiniz) hangi bilgilerde hata olduğunu soran bir soru sorabilirsiniz. Israrcı olmanızda fayda var. Çok uzun süre geçtiği için bazı bilgileri hatırlamakta zorlandığınızı belirtin.

Exit mobile version