Site icon Cihad Sümbül

Tiktok İndirimli Jeton Alma Yöntemi – GÜNCEL 2024

Tiktok ucuz jeton alma, Tiktok İndirimli Jeton

Tiktok İndirimli Jeton

Tiktok İndirimli Jeton; Android ve iOS akıllı cihazlarda popüler TikTok uygulamalarında kullanılan sanal bir para birimidir. Bu dijital paralar yalnızca resmi TikTok uygulamalarında satın alınabilir ve yalnızca TikTok ekosisteminde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

TikTok paraları, Bitcoin gibi bir kripto para birimi değildir ve madenciliği yapılamaz veya çevrimiçi veya çevrimdışı mağazalardan herhangi bir şey satın almak için kullanılamaz.

Tiktok Jetonları ne işe yarar?

Tik Tok jeton temel amacı, bir TikTok canlı yayını sırasında diğer kullanıcıları finansal olarak desteklemek için kullanılmalarıdır. Satın alınan jetonlar karşılığında yayıncıya hediyeler gönderebilirsiniz. Bu hediyelerin %40’ı yayıncıya ücret olarak gönderilir. Gerisi ise Tiktok tarafından kesintiye uğrar. Bir nevi sevdiğiniz yayıncıya maddi destek vermiş olursunuz. Yayıncı, toplam değeri en az 30 dolar olan yeterli elmasa sahip olduğunda, bunları bir banka hesabına yatırılan gerçek dünya parasına dönüştürebilir.

Elmaslar, yalnızca TikTok’ta yayıncılar tarafından kullanılan sanal bir para birimidir. Tek amacı, bir yayıncı nakit çekmeden önce değeri depolamaktır. Elmaslar başka bir şey için kullanılamaz ve diğer kullanıcılara gönderilemez.

TikTok Jetonu Nasıl Satın Alınır?

TikTok Coin satın almak basittir. TikTok Coin’leri nasıl satın alacağınızı öğrenmek için lütfen şu talimatları izleyin:

  1. TikTok’u açın ve profilinize gidin.
  2. Sağ üstteki Ayarlar simgesini seçin.
  3. Görünen menüden ‘Bakiye’yi seçin.
  4. Yükle’ye tıklayın.
  5. Satın almak istediğiniz jeton sayısı için bir seçenek belirleyin.

TL cinsinden mevcut değer, seçilen Coin miktarının yanında görüntülenir. Bu, kur dalgalanmaları nedeniyle değişir, ancak çok fazla değil. Satın almak istediğiniz tutarı seçtikten sonra onay sayfasına yönlendirilirsiniz. Burada satın alma işlemini normalde bir banka kartı, Touch ID, Google Pay veya başka bir şekilde yaptığınız gibi doğrularsınız.

Tamamlandığında, satın aldığınız Coin sayısı TikTok Cüzdanınızdaki toplama eklenecektir. Artık Coin’lerinizi istediğiniz zaman uygun gördüğünüz şekilde kullanabilirsiniz. Tiktok jeton Alma kodu, gibi mesajlara sakın kanmayın. Ayrıca “Huawei TikTok jeton yükleme” işlemi konusunda sorun yaşarsanız bize yazın.

Tiktok İndirimli Jeton Nasıl Alınır?

Tiktok jetonları indirimli almak için tek bir yol vardır. Bunun dışında legal bir yöntem yoktur. Yazının devamında bunu size anlatacağım. Genel bir bilgilendirme sonrasında ana konuya geldik.

Tiktok jetonlarını android kullanıcıları Google Play ödemesi yaparak alabiliyor. Size bu ödeme yöntemi üzerinden anlatacağım. Benzer durumu iOs kullanıcıları kendine göre düşünebilir.

Eğer jetonları daha ucuza satın almak istiyorsanız, Google Play Hediye Kartı ile ödeme yöntemine yönelmelisiniz. Bu kartlar 25 TL – 50 TL – 100 TL olarak satılır. Genellikle fiziksel mağazalar ve internette 100 lira hediye kartı için değeri olan 100 TL ödersiniz. Fakat bazı forumlarda bunları uygun fiyattan satan kişiler vardır.

Örnek: Donanımhaber forumları ve R10.net Kupon satış kategorisine bakabilirsiniz.

Buralarda yüzde 20-30 arasında daha ucuza Google Play hediye kartı satın alıp, Google Play hesabınıza bakiyeyi aktarın. Ardından Tiktok üzerinden jeton satın alırken ödeme yöntemi olarak hazır olan yüklediğiniz bakiye ile ödeme yapın.

Bu sayede 100 liralık jeton alımı için 75 lira ödemiş olacaksınız. Ya da daha ucuza satıcı bulursanız daha düşük miktarlar ödemiş olursunuz.

Bu yöntem hem legaldir, hem de sorunsuzdur. Tiktok jeton hilesi diye bir durum söz konusu değildir. Tiktok jeton alma sitesi olarak tiktok’un kendi sitesi dışında biryerden satın almaya çalışmayın.

Not: TikTok jeton Alamıyorum diyenler yorum atarsa yardımcı olmaya çalışırım.

Tiktok Bilgisayardan Ucuz Jeton Satın Alma Yöntemi

Tiktok ucuz jeton alma yöntemi üstte verdiğim yönteme ek olarak bir de bilgisayardan jeton satın alma vardır. Bu Tiktok’un kendi içerisinde yaptığı bir indirimdir. Telefondan alacağınız fiyattan %37 daha ucuza istediğiniz miktarda tiktok jetonu satın alabilirsiniz. Bilgisayardan TikTok jeton yükleme işlemi çok basittir. Tiktok jeton yükleme ucuz yöntem olarak bunu değerlendirin.

Fotoğrafta gördüğünüz gibi normal fiyattan %37 daha ucuz jeton fiyatı yer alıyor. Bilgisayardan tiktok jetonu satın almak için, oturum açmanız ve https://www.tiktok.com/coin bu adresten yükleme yapmanız gerekir.

Exit mobile version