Site icon Cihad Sümbül

Tiktok Mavi Tik Nasıl Alınır?

tiktok mavi tik alma

TikTok’ta Hesap Nasıl Doğrulanır?
Diğer sosyal medya platformlarında olduğu gibi 2021’de hesabınızın TikTok’ta doğrulanması markanız için büyük bir destek olabilir. Size meşruiyet, özgünlük ve sokak itibarı kazandırır – takipçilerinize veya potansiyel takipçilerinize gerçek anlaşma olduğunuzu gösterir.

Ancak, özellikle TikTok’ta imrenilen mavi onay işaretini almak kolay değil. Doğrulamanın tanınmış kişiler, ünlüler, markalar ve yayıncılar için olması gerekiyordu, ancak tanınmış bir kişiyi veya bir markayı “yasal” kılan tam olarak nedir?

Tiktok Mavi Tik Hakkında Bilmeniz Gerekenler

TikTok’un İçerik Oluşturucu Başlatma Ekibi, doğrulama sağlamak için katı kriterlere ve yönergelere sahiptir. Doğrulamanın ana fikri, kimliğine bürünülebilecek, kopyalanabilecek veya zorbalığa maruz kalabilecek popüler içerik oluşturucuları korumaktır. Ayrıca platformlarını kullanmak için ünlüleri, politikacıları, müzisyenleri ve diğer çok popüler kişileri çekmek istiyorlar.

Dolayısıyla, doğrulanmak istiyorsanız bu kriterleri karşılamanız gerekir.

TikTok’ta Mavi Tik Başvurusu Nasıl Yapılır?

Tiktok mavi tik başvurusu için form var mı? Mavi tik almak için nereye başvuru yapılır? Bu soruların yanıtı için yazımızı okumaya devam edin.

İnstagram ve Twitter gibi çoğu platformda, doğrulama ve TikTok mavi tik almak için değerlendirilmek üzere başvurabilirsiniz. TikTok’ta bu doğru değil. TikTok ekibi, doğrulama gerektirebilecek hesapları arar ve kendi inisiyatifleriyle verir.

TikTok Mavi Tik Satın Almak Mümkün mü?

SAHTE. Dolandırıcılara karşı dikkatli olun! TikTok’ta doğrulama satın alamazsınız.

TikTok ekibi tarafından seçilen kullanıcılara doğrulama ücretsiz olarak verilecek. Sizi birkaç yüz veya birkaç bin dolara ayarlayabileceğini iddia eden birçok dolandırıcı var. Bunun için düşme! Yasal veya meşru değil ve paranızla kaçarlarsa, bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Doğrulanmanın tek yolu, kriterleri karşılamak ve TikTok ekibi tarafından seçilmek.

TikTok Mavi Tik Doğrulamasının Kriterleri Nelerdir?

TikTok uzmanı Rachel Pederson‘a göre TikTok’ta İçerik Oluşturucu Başlatma Ekibi ile bağlantılı olan , doğrulama için bir hesap düşünürken şu kriterlere bakarlar:

Zaten bir ünlü veya medya figürüyseniz, bu sorunlar bir sorun değildir. Ancak, hala markanız hakkında fikir sahibi olmaya çalışan küçük bir işletme sahibi olarak, bu kriterleri karşılamak son derece zor olabilir.

Bu, denememeniz gerektiği anlamına gelmez!

Tiktok Mavi Tik Alma Şansınızı Attıracak Yöntemler

Sürekli olarak harika içerik üretin

Videolarınızın viral olup olmayacağı üzerinde kontrole sahip olmayabilirsiniz, ancak kesinlikle onları viral hale getirmek için çalışabilirsiniz. Düzenli olarak harika içerikler çıkardığınızdan emin olun.

Videolarınızı bir üst düzeye çıkarmanın birkaç yolu:

  1. Yüksek kaliteli dişli kullanın
  2. Popüler müziği dahil edin
  3. Ayrıntılara dikkat edin: iyi bir geçmişiniz var mı? Aydınlatmanız nasıl?
  4. Videolarınızın havalı ve profesyonel görünmesini sağlamak için Boosted uygulaması gibi araçları kullanın

Diğer kullanıcılarla etkileşim kurun ve işbirliği yapın

Daha fazla takipçi kazanmak ve o TikTok mavi onayını almak istiyorsanız, özgürce takip etmek ve diğer kullanıcılarla etkileşim kurmak, gitmenin yoludur. Harika içeriğinizle yeterince kişiye ulaştığınızda kitleniz katlanarak büyüyebilir.

Medya tarafından fark edilmeye çalışın

Markanızın medyada yer alması için yeterince dikkat çekecek olağanüstü, dikkate değer şeyler yaptığından emin olun. Medyada bazı bağlantılarınız varsa, bunlardan yararlanmanın da zararı olmaz. Fark edilmenize yardımcı olacak halka açık projelerde veya etkinliklerde yer almayı düşünün.

Hesabınızın diğer platformlarda doğrulanmasını sağlayın

Twitter, Instagram ve Facebook’ta doğrulama için başvurun ve bu hesapların TikTok hesabınıza bağlı olduğundan emin olun.

Doğrulamaya aşırı odaklanmayın
Sonuç olarak, TikTok’ta onaylanmak ve TikTok mavi onay işareti almak, üzerinde çok fazla kontrole sahip olabileceğiniz bir şey değil. O halde mavi tik’e takılıp kalmanın pek bir anlamı yok. Markanızı büyütmek veya TikTok’ta popüler ve saygın bir varlık olmak için doğrulamaya ihtiyacınız yok.

Sadece varlığınızı büyütmeye, yeni bağlantılar kurmaya, eğlenmeye ve mükemmel içerik üretmeye odaklanın. Bu süreçte doğrulanırsanız – harika. Değilse, devam edin!

Exit mobile version