Site icon Cihad Sümbül

Tiktok’ta Aslanın Fiyatı Ne Kadar?

TikTok hediyeleri: Tiktok’ta Aslanın Fiyatı ile TikTok jetonları ve Elmasları, bunların nasıl kazanılacağı ve madeni paraların nasıl yeniden doldurulacağı burada tartıştığımız şeydir. Bugünlerde TikTok, dünyanın dört bir yanındaki içerik oluşturucular ve etkileyiciler için en hızlı, kolay büyüyen ve kazanç sağlayan platform haline geliyor. Tiktok paraları, TikTok’un para birimidir ve bunları en sevdiğiniz yaratıcılara hediye vermek için kullanabilirsiniz. Madeni paralar elmaslara dönüştürülür ve kazandığınız elmasları çekilebilir.

Son araştırmaya göre, bugün dünyadaki yedi kişiden biri bu uygulamayı kullanıyor. Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, insanlar bu uygulamayı kullanmaya bağımlı hale geliyor. Çin son zamanlarda 14 yaş altı çocuklar için 40 dakikalık kullanım sınırını uygulamaya koydu.

Tiktok Aslan Fiyatı

TikTokta Aslan hediyesinin fiyatı 5.400TL’dir. 29999 jetona alınabilen Aslan Hediyesi karşı tarafa %40’ını veriyor. 5400 TL bakiyenizden düşülecektir. Bu fiyat bilgisayardan yapacağınız jeton yüklemeleri için geçerlidir. Telefonda fiyat daha pahalı olacaktır.

TikTok’ta Nasıl Hediye Alınır?

Artık hediyelerin ne olduğunu bildiğimize göre, TikTok’ta nasıl hediye alınır onu tartışalım.

Hediye satın almak için öncelikle TikTok Coins adlı coin satın almalısınız. Bu paralar canlı yayın sırasında hediyelerle takas edilebilir. Beğendiğiniz içerik oluşturuculara Rocket ve diğer hediyeleri hediye edebilirsiniz ve akıştan sonra bu hediyeler TikTok elmaslarına dönüştürülür ve daha sonra gerçek para olarak aktarılabilir. Bir elmas 2 TikTok Coin’e mal olur. Her elmas için bir TikToker, banka hesaplarına 0,05 dolar alır.

Daha derine inerek, TikTok paralarını nereden satın alacağınızı bilmenize yardımcı olmamıza izin verin.

TikTok Coin satın almak için adım adım talimat

  1. TikTok’ta Profilinize gidin.
  2. Ayarlar ve Gizlilik’e gidin.
  3. “Bakiye Yükle” seçeneğine dokunun.
  4. Madeni paraları hala satın almak istiyorsanız, “Yeniden Yükle”ye dokunun.
  5. Çeşitli teklifler göreceksiniz, size ve cebinize daha uygun olanı satın alın.
  6. Satın alma işleminizi onaylayın; ödeme yapmak.

TikTok’ta Hediyeler satın alma ve kullanma

Hediyeler, Yaratıcıların/Tiktokerlerin canlı yayınları sırasında verilebilir, bu nedenle özel biri için hediyeler saklıyorsanız, canlı yayınlarını bekleyin ve içeri girdiğinizde hediyeleri onlara sunun. Instagram canlı yayınlarından haberdarsanız, senin için kolay.

Telefonun diğer tarafındaysanız, yani influencer iseniz, Bakiye seçeneğinde hediyelerinizi kontrol edebilirsiniz. Oradan para çekebilirsiniz. Lütfen 1000+ takipçiniz varsa canlı yayına geçebileceğinizi unutmayın.

Exit mobile version