Site icon Cihad Sümbül

Twitter Video İndirme Nasıl Yapılır? – En Hızlı ve Kolay Yöntem!

Twitter Video İndirme Nasıl Yapılır?

Twitter video indirme işlemi: İstediğiniz zaman çevrimdışı izleyebilmeniz için Twitter videolarını indirmenin kolay bir yolu vardır. Elinizde doğru araçlara sahip olmanız koşuluyla, videoları Twitter’dan indirmek kolaydır. Ama endişelenme, karmaşık olmayacak. Beğendiğiniz bir videoyu birkaç saniye içinde PC’nize veya akıllı telefonunuza indirebilirsiniz.

Twitter Videoları Nasıl İndirilir?

Twitter videolarını indirmeyi kolaylaştıran tonlarca web sitesi var. Açıklayıcı amaçlar için , TWDown sayfasını seçtik ve nasıl çalıştığını açıkladık. Hem bilgisayara, hem de akıllı telefonlara Twitter’dan video indirme işleminde kullanabilirsiniz. Yazının devamında, twitter video indirme nasıl yapılır öğrenebilirsiniz.

Twitter Videoları Bilgisayara İndirme

Bilgisayara Twitter’dan video indirme aslında çok basit. Yine de sizler için görsel açıklama ekledim. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1.Adım

Tarayıcınızda indirmek istediğiniz Twitter videosunu seçin ve üzerine sağ tıklayın. Ardından “Video adresini kopyala“yı tıklayın.

2.Adım

Şimdi aşağıdaki bağlantıyı yeni bir sekmede açın: https://twdown.net . Yeni kopyaladığınız bağlantıyı buraya yapıştırın ve ardından ” Download/İndir ” i tıklayın .

3.Adım

Ardından videoyu indirmek için istenen video kalitesinin arkasındaki ” Download/İndir ” düğmesine gidin .

Twitter Videoları Telefona İndirme

Twitter videolarını telefona indirme işlemleri de bilgisayara indirme adımları kadar basit. Şimdi isterseniz “Telefona Twitter’dan video nasıl indirilir?” görelim. Adım adım talimatlarımızı izleyin veya kısa talimatlara bir göz atın.

1.Adım

Twitter uygulamasında indirmek istediğiniz videoyu açın. Ardından videonun hemen altındaki paylaş simgesine dokunun.

2.Adım

Ardından “Bağlantıyı kopyala” ya gidin.

3.Adım

Şimdi tarayıcınıza geçin ve şu web sitesini açın: https://twdown.net/. Az önce kopyaladığınız bağlantıyı buraya yapıştırın ve “Download/İndir“e dokunun.

 

4.Adım

Ardından, videoyu indirmek istediğiniz kaliteyi, arkasındaki “Download/İndir” düğmesine dokunarak seçebilirsiniz.

Hızlı Twitter Video İndirme: Masaüstü Anlatımı

  1. Tarayıcınızda istediğiniz Twitter videosunu açın, sağ tıklayın ve “Video adresini kopyala” seçeneğini seçin.
  2. Ardından aşağıdaki bağlantıyı yeni bir sekmede açın: https://twdown.net/. Video adresini buraya yapıştırın ve “İndir” i tıklayın.
  3. Şimdi istediğiniz video kalitesini seçin ve ardından “İndir”e tıklayın.

Hızlı Twitter Video İndirme: Telefon Anlatımı

  1. Twitter uygulamasında istediğiniz videoyu seçin ve sağda altındaki paylaş simgesine dokunun. Ardından “Bağlantıyı tweet’e kopyala”yı seçin.
  2. Şimdi tarayıcınızı açın ve şu web sitesine gidin: https://twdown.net/. Orada yeni kopyaladığınız bağlantıyı yapıştırın ve ardından “İndir”e dokunun.
  3. Şimdi istediğiniz video kalitesini seçin ve ardından “İndir”e dokunun.

Hepsi bu kadar basit. Eğer Youtube’dan video indirme işlemini öğrenmek isterseniz daha önce hazırladığım Youtube Video İndirme yazıma bakabilirsiniz.

Exit mobile version