Site icon Cihad Sümbül

Vodafone Yanımda Eski Sürüm Nasıl İndirilir? (2024 Güncellendi)

Vodafone Yanımda eski sürüm

Vodafone yanımda eski sürüm indirmek için yazımızın tamamını okuyun. Android uygulamasını eski sürüme geçirmek, doğrudan telefonunuzda veya Play Store’da bulunan bir seçenek değildir. Google Play mağazasında yalnızca uygulamayı yükselten güncelleme seçeneğini görebilirsiniz, ancak herhangi bir sürüm düşürme seçeneğini göremiyorsunuz. En son güncelleme, uygulamanın çalışmasıyla ilgili bir soruna neden oluyorsa veya sizi memnun etmiyorsa?

Bazen böyle bir durumla karşı karşıya kalabilirsiniz ve bu da “Ah, bu uygulamayı güncellememeliydim” diye düşünmenize neden olabilir. Bu genellikle en son güncelleme en sevdiğimiz şeyleri aldığında ortaya çıkar. Ayrıca favori özelliklerinizin bazı arızalarına neden olduğunda. Ya da sizi rahatsız eden ya da içinizi rahatlatmayan bazı yeni özellikler olabilir. Bu gibi durumlarda, Android Uygulamasını düşürmeye bağlı olmamız gerekir.

Sürüm düşürme, Vodafone yanımda eski sürümünü yüklemektir. Bu, Uygulama ayarlarından veya mağazadan yapılamaz. Bu yüzden burada, eski sürüme geçen Instagram uygulamasını paylaşarak bunun nasıl yapıldığını paylaşacağım.

Vodafone Yanımda Uygulaması Ne İşe Yarar?

Vodafone yanımda uygulaması bir müşteri işlemleri halletme apk’sıdır.

Yapabilecekleriniz:

  1. Tarife ve paket bilgisi edinebilirsiniz.
  2. Tarife veya paket değişikliklerinizi yapabilirsiniz.
  3. Kolaylıkla fatura ödemesi yapabilirsiniz.
  4. 4.5G aktif etme veya kapatma işlemini yapabilirsiniz.

Vodafone yanımda eski sürüm apk ile de bu işlemlerin tamamını sorunsuz yapmak mümkün.

Vodafone Yanımda Eski Sürüm Nasıl Yüklenir?

Vodafone Yanımda Sürüm düşürme işlemi için uygulamanın eski sürümünü edinmeniz gerekir. Eski sürüm Google Play mağazasında mevcut olmayacak. Bu nedenle, Android Uygulamalarının her sürümünü tutan diğer web sitelerine güvenmek zorundayız.

Ben sizler için farklı 3 sürümü konuya ekledim. Dilediğinizi yükleyebilirsiniz.

İşte Linkler: Güncellendi.

15.9.2
15.8
10.2.2

Bu sürümler denenmiştir. Sorunsuz çalıştıkları görülmüş ve yazıya eklenmiştir.

Exit mobile version