Site icon Cihad Sümbül

Whatsapp Profilime Kimler Baktı? – iPhone & Android

Whatsapp Profilime Kimler Baktı?

Whatsapp profilime kimler baktı konusuna geçmeden önce biraz bilgi verelim. Bugün herkes WhatsApp ile arkadaş canlısı. Telefonlarımızda WhatsApp olmasını seviyoruz. WhatsApp’ı en iyi yapan nedir? WhatsApp, mesajlaşmanın yanı sıra sesli aramalar ve görüntülü aramalara ücretsiz olarak izin verir. Kullanıcılar ayrıca aileleri, arkadaşları ve iş arkadaşlarıyla Belgeleri, Resimleri, Videoları, Sesleri, Konumları ve Kişileri paylaşabilir. Günümüzde WhatsApp Web ve WhatsApp Masaüstü de kullanabilirsiniz .

Kişilerinizden her gün birkaç kişi farklı nedenlerle WhatsApp profilinize bakıyor/ziyaret ediyor. Kendinizi WhatsApp takipçilerinden korudunuz mu? Birinin WhatsApp’ınızı kontrol edip etmediğini nasıl anlarsınız? WhatsApp profilimi ve durumumu kimin görüntülediğini merak ediyor musunuz? WhatsApp profilimi kimin ziyaret ettiğini kontrol etmenin bir yolu var mı?

WhatsApp Profilime Kim Baktı Nasıl Anlarım?

WhatsApp profilime kim baktı görmek istiyorum. Yani; herhangi bir WhatsApp takip uygulaması var mı? Evet, Google Play Store, iOS Store ve diğer üçüncü taraf uygulama mağazaları, Whatsapp profilime bakanları görmek için birçok uygulama sunuyor.

WhatsApp gibi tüm WhatsApp profil görüntüleyici uygulamaları Beni Kim Görüntüledi, Profilimi Kim Ziyaret Etti? – WhatsApp Android için Whats Tracker, Whats Tracker vb. SAHTE.

Gerçeklik kontrol testimizde, WhatsApp profil uygulamalarımı görüntüleyenlerin tümü başarısız oldu. Onların iddiası boş. Bu uygulamalar WhatsApp profilimi gören kişileri kontrol edemez. “Ziyaret edilenler” bölümünde listelenen tüm kişiler rastgeledir. Birçoğu WhatsApp profilinizi veya durumunuzu ziyaret etmiyor.

İster inanın ister inanmayın, üçüncü taraf uygulamaların hiçbiri bana WhatsApp profilime kimin baktığını söyleyemez. WhatsApp profilimi ve durumumu kimin ziyaret ettiğini indirip kontrol ederseniz zaman kaybı olur.

WhatsApp Durumuma Kimler Baktı?

WhatsApp Durumundan haberdar mısınız? Evet, artık WhatsApp’taki durumunuzu önümüzdeki 24 saat boyunca güncelleyebilirsiniz. Resim, birden çok gerçek zamanlı resim, GIF veya video gibi herhangi bir şey olabilir. WhatsApp durum görünümleriniz hakkında bilgilendirileceksiniz. Evet, WhatsApp durumumu kimlerin görebileceğini ayarlamak mümkün. Durumu nasıl kullanacağınızı öğrenin .

Bu, WhatsApp durumumu kimin görüntülediğini kontrol etmek mümkün mü?

Tek kelimelik basit cevap ‘EVET‘…

WhatsApp durumumu kimin görüntülediğini bilmek kolaydır. Aşağıda verilen adımları izleyin-

  1. WhatsApp’ı açın
  2. Durum sekmesine dokunun
  3. Durumum > Tüm durumların bir listesi gösterilecek üzerine dokunun
  4. Görünümleri görmek için bir duruma dokunun > Göz simgesini arayın
  5. Görmek için göz simgesine dokunun > Bir kullanıcı listesi doldurulacak

WhatsApp durumumu kimin görüntülediğini görmek için listeye göz atın.

WhatsApp, WhatsApp profilimi kimin ziyaret ettiğini bilmemize değil, yalnızca WhatsApp durumumu kimin görüntülediğini görmemize izin verir.

Exit mobile version