Site icon Cihad Sümbül

YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır? – Hızlı İndirme Rehberi

Youtube video indirme ile ilgili bir çok içerik bulabilirsiniz. Fakat en hızlı ve basit Youtube video indirme tavsiyelerini burada bulacaksınız. Her saniye YouTube’a saatlerce çekim yüklenir. Ya indirmek istersen? Bazı çevrelerde, bu büyük bir hayır-hayır olarak kabul edilir, ancak nedenleriniz var, değil mi? Nasıl yapacağınız burada. Youtube video indirme siteleri ve programları için yazımızın devamına bakınız.

YouTube videolarını bilgisayarınıza video veya ses dosyası olarak kaydetmek ister misiniz? Size nasıl yapıldığını göstereceğiz!

Youtube Video İndirme Siteleri ve Programları

Youtube video indirme siteleri hakkında birkaç bilgi vermeden sizinle siteleri paylaşmak istemedim. Eğer bilgileri okumaktan sıkıldıysanız sayfanın altına inip video indirme siteleri kısmını görebilirsiniz. YouTube videolarını İnternet üzerinden bilgisayarınıza video veya ses dosyası olarak hızla indirebilirsiniz. Video URL’lerini indirilebilir dosyalara dönüştüren birkaç web sitesi vardır. Talimatlarımız için downvids.net’teki YouTube dönüştürücüyü örnek olarak kullandık . Alternatif olarak, size daha fazla indirme işlevinin kullanılabildiği PC için bir program göstereceğiz.

YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır? - Hızlı İndirme Rehberi 4

YouTube’da milyarlarca saatlik video var. Kelimenin tam anlamıyla. Ve bu , 2005’ten beri video yüklemek ve izlemek için gidilecek yer olan siteyle ilgili en şaşırtıcı istatistik değil . Bununla birlikte, bazen bu videolardan birinin kendi bilgisayarınızda veya telefonunuzda olmasını gerçekten istersiniz veya buna ihtiyaç duyarsınız.

Youtube Video İndirme Yasal mı?

Ancak YouTube videolarını indirme konusu ortaya çıktığında, ele alınması gereken bir yan konu var: Yasal mı?

Telif hakkı açısından, kendi kişisel çevrimdışı kullanımınız için bir video indirdiğiniz sürece  , muhtemelen iyisinizdir. Google’ın YouTube için hizmet şartlarını göz önünde bulundurduğunuzda daha siyah ve beyazdır.  “Erişim, çoğaltma, indirme, dağıtma, iletme, yayınlama, görüntüleme, satma, lisans verme, değiştirme, değiştirme veya başka türlü yetkiniz yoktur. (a) Hizmet tarafından açıkça yetkilendirildiği şekilde veya (b) YouTube’un ve varsa ilgili hak sahiplerinin önceden yazılı izni olmadan Hizmetin herhangi bir bölümünü veya herhangi bir İçeriği kullanma.

Resmi olmayan kanallar aracılığıyla YouTube videolarını çevrimdışı izlemek, Google’dan ve video oluşturuculardan para alır. YouTube’un reklam yayınlamasının bir nedeni var: İnsanlar bu şekilde geçimini sağlıyor.

Dolayısıyla, açıkçası, YouTube’dan video çalmak büyük bir hayır-hayır. Bir video paylaşmak istiyorsanız, YouTube ve diğer video sitelerinin çoğu, sosyal ağlar aracılığıyla paylaşmaya, gömmeden e-postaya göndermeye kadar bunu kolaylaştırır. Çoğu zaman bir videoyu indirmenize gerek yoktur.

Ancak, nedenleriniz var. Bir YouTube videosu indirmeniz gerekiyorsa — kesinlikle, yalnızca kendiniz için, yaymak için değil ve tam bir dangalak olmak zorunda değilsiniz – işte bunu nasıl yapacağınız.

Not: Bu hikaye, dahil olan araçlar düzenli olarak değiştikçe sık sık güncellenir. Bu değişikliklerden bazıları, antivirüs araçları tarafından kötü amaçlı yazılım olarak işaretlenen “ekstralarla” dolu yazılımlar gibi her zaman hoş değildir  . Aynı şey yardımcı web siteleri için de geçerlidir – bir sitenin reklam ağındaki bir değişiklik kötü amaçlı yazılımlarla ilgili sorunlar da yaratabilir  .

Bunun, YouTube videolarını indirebilen programların ve sitelerin bir listesi haline gelmesini önlemek için, dahil edilmek için birkaç kural bulduk. Hizmetler şunları yapmalıdır:

Bu yazıda ki programlar, hizmetler ve siteler bu yazı itibariyle spam / virüs / sorunlardan arındırılmıştır.

Youtube Video İndirme Siteleri

Youtube video indirme siteleri aşağıda ki listemizde görülmektedir.

Youtube Video İndirme – En Hızlı Site

Online Youtube video indirme yöntemlerinden en hızlı ve kullanışlı olanı saveform sitesidir. Buraya tıkla ve aşağıda ki adımları izle.

  1. İndirmek istediğin Youtube videosunun URL adresini ekranda çıkan kutucuğa yapıştırın.
  2. İndir butonuna basın.
  3. Karşısınıza videonun görseli ve indirmek istediğiniz kalite seçenekleri gelecek.
  4. İstediğiniz video kalitesini seçip yanında ki indir butonuna tıklayın.
  5. Hepsi bu! 

Not: Bazen son tıkladığınız indir butonu sonrası reklam açılabilir. Onu kapatıp indirme ekranına geri dönün.

VLC medya oynatıcı ile Video İndirme

Youtube video indirme için Bedava ; Windows, macOS, Linux için kullanılabilen VLC medya oynatıcıyı kullanabilirsiniz.

Yukarıda VLC Media Player’dan bahsetmiştim çünkü Windows kullanıcıları için şimdiye kadar oluşturulmuş hemen hemen tüm medyaları oynatan harika bir araçtır. Görünüşe göre, kıvrımlı bir şekilde de olsa YouTube videolarını indirme yeteneğine de sahip. (Bununla ilgili herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, bunun çalışması için tam bir VLC yüklemesi yapmanız ve önbelleğinizi temizlemeniz gerekebilir.)

Bir YouTube videosundan bir URL kopyalayın, ardından VLC’yi açın. ORTAM menüsünden Ağ Akışı Aç(Ctrl + N) ve Youtube URL‘sini yapıştırın. Oynat‘ı tıklayın . Video oynatılırken Araçlar> Codec Bilgileri’ne gidin . Alt kısımda “Kaynak” adlı bir kutu vardır – bu kutuda bulduğunuz URL’yi kopyalayın.

YouTube Video İndirme Nasıl Yapılır? - Hızlı İndirme Rehberi 5

Tarayıcınıza geri dönün ve geçici bir web adresidir ve sonunda süresi dolacak olan URL’yi adres çubuğuna yapıştırın ve videoyu oynatmaya başlayın. Videoyu tarayıcıda görüntülerken, dosyayı yerel olarak saklamak için indirme seçeneği göreceksiniz.

 

Exit mobile version