TikTok Profilime Bakanlar Nasıl Bulunur? – Kim Baktı 2022

Tiktok profilime bakanlar özelliği geri mi geldi? TikTok, işlevlerine müthiş bir özelliği yeniden ekledi – bu, Profil Görünümlerinden başkası değil. 2020 ortalarında sessizce kaldırılan bir özellik, Şubat 2022’de çok fazla tantana olmadan yeniden tanıtıldı ve TikTokers’ın potansiyel yansımalarını çılgına çevirdi.

Neden şok dalgaları gönderdiğini anlamak için uyarıcının ne olduğunu görmek için hemen konuya girelim.

Tiktok profilime Kim Baktı 2022

TikTok Profilime Bakanlar Nasıl Bulunur? - Kim Baktı 2022

Profil Görünümleri , TikTok kullanıcılarının son 30 gün içinde profillerine gizlice göz atan tüm ziyaretçilerin geçmişini görüntülemesine olanak tanıyan isteğe bağlı bir özelliktir. TikTok, diğer kullanıcıların profillerine girip çıkma konusunda ihtiyatlı olmak isteyen tüm Tiktokers’a bir instakill sağlamak için bu özelliği, meraklıların baş belası olarak yeniden sundu.

Ama hey! Bu mantıksız değil. Çünkü profilinizi kimlerin ziyaret ettiğini görmek istiyorsanız, yer altı faaliyetlerinizi de ifşa etme riskini almalısınız.  Başka bir deyişle, TikTok’taki profil görüntüleme geçmişi işlevi iki yönlü bir yoldur – etkinleştirdiğinizde profil ziyaretçilerinizin dosyasına erişebilmeniz gibi, diğerleri de profillerini ziyaret ettiyseniz görüntüleyebilir.

TikTok profilime bakanlar gözükmüyor

TikTok’ta Profil Görünümleri nasıl açılır? İşte TikTok profilinizi ve videolarınızı kimlerin görüntülediğini nasıl göreceğiniz.

  1. Cihazınızda TikTok’u başlatın ve Profilinize gitmek için Profil simgesine dokunun.
  2. Üç çizgili menü düğmesinin solunda bulunan göz simgesine dokunun.
  3. Profil görüntüleme geçmişine izin vermek için ‘a basın.
  4. Son 30 gündeki profil ziyaretçilerinizin listesini tutan bir sayfaya yönlendirileceksiniz.
  5. TikTok’ta işlevi etkinleştirdiğinizde Gelen Kutusu’nda da bir bildirim alacaksınız. Dokunursanız, doğrudan yukarıdaki ekran görüntüsünde gösterilen ziyaretçi geçmişi sayfasına yönlendirileceksiniz.
  6. Aşağıdaki ekran görüntüsü, ziyaretçilerinizin geçmişinde bir profilin nasıl göründüğünü gösterir.
    TikTok profilime bakanlar gözükmüyor

Profil görüntüleme geçmişini açmak, profilinizin 30 gün boyunca aynı özelliği etkinleştiren diğer kullanıcıların ziyaretçi geçmişinde de görüneceği anlamına gelir . Suçüstü yakalanma kaderinden kaçınmak için hızlı bir düzeltme var – o da profil görüntüleme işlevini kapatmak.

Profil görünümlerini kapattığınızda, yalnızca ziyaretçi listesi profilinizden kaybolmakla kalmaz, hesabınız aynı zamanda ziyaretçinin diğerlerinin kullanıcı profilindeki oturumundan da kaybolur. Ancak, özelliğe zamansız bir geri dönüş izni verirseniz (30 gün dolmadan önce), etkilenen hesapların ziyaretçi listesinde yeniden görünürsünüz.

TikTok profilime bakanlar nasıl kapatılır?

  1. Profilinize gitmek için TikTok’taki profil simgesine dokunun.
  2. Seçenekleri görüntülemek için Dişli simgesine tıklayın.
  3. Profil görünümü geçmişini kapatın ve kapat düğmesine basın.
  4. Tamamlandığında, profil görünümü geçmişi ayarı orijinal durumuna dönecektir; işlevi eski durumuna getirmek için ‘a dokunun.

Budur! Birkaç dokunuşla, profilinizi kimin takip ettiğini içeriden görebilir ve başkalarının sizin profilinizde biraz fazla oyalanma eğiliminizi bilip bilmediğini de yönetebilirsiniz. Bu, ne tür TikToker olduğunuza bağlı olarak kötü haber veya iyi haber olabilir. Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

Tiktok Profilime Bakanlar Videolu Anlatım

Tiktok profile bakınca bildirim gider mi?

Hayır, TikTok, birisi profillerini ziyaret ettiğinde kullanıcılara herhangi bir özel sistem duyurusu yapmaz. Ziyaretçi etkinliğini takip etmenin tek yolu, uygun gördüğünüz sıklıkta profil görünümleri geçmişi sayfasına manuel olarak giriş yapmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.